DPS NOKAUTIRAN: Milo ide u istoriju! Razoren u Podgorici, Nikšiću, Beranama, Pljevljima, Plužinama...

Novosti online

30. 08. 2020. u 23:18

KANDIDAT za poslanika koalicije "Mir je naša nacija" Vladimir Pavićević kazao je da je vladajući DPS "nokautiran" u više crnogorskih opština u Podgorici, Nikšiću, Beranama, Pljevljima, Plužinama...

ДПС НОКАУТИРАН: Мило иде у историју! Разорен у Подгорици, Никшићу, Беранама, Пљевљима, Плужинама...

Foto Tanjug

On jer dodao da su "trendovi dobri" i da je "opozicija zaista dobro, a DPS zaista loše".

- Uzorak kojim baratamo je mali, brzo vam se javljam sa novim podacima. Može se slobodno reći da opozicija ima istorijsku šansu da razvlasti DPS - rekao je Pavićević i dodao: .

- Ali molim vas da sačekamao rezultate. U Nikšiću, Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Podgorici DPS je nokautiran, u Pljevljima razoren, a u drugim opštinama stoji veoma loše - rekao je Pavićević. 

(Vijesti.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)

DORA BAKOJANI, SIN KOSTAS I NJIHOVI PRIJATELJI IZ PRIŠTINE: Zbog ličnih interesa zaboravila na istoriju i podržala naslednike terorističke OVK