DPS NOKAUTIRAN: Milo ide u istoriju! Razoren u Podgorici, Nikšiću, Beranama, Pljevljima, Plužinama...

Novosti online

30. 08. 2020. u 23:18

KANDIDAT za poslanika koalicije "Mir je naša nacija" Vladimir Pavićević kazao je da je vladajući DPS "nokautiran" u više crnogorskih opština u Podgorici, Nikšiću, Beranama, Pljevljima, Plužinama...

ДПС НОКАУТИРАН: Мило иде у историју! Разорен у Подгорици, Никшићу, Беранама, Пљевљима, Плужинама...

Foto Tanjug

On jer dodao da su "trendovi dobri" i da je "opozicija zaista dobro, a DPS zaista loše".

- Uzorak kojim baratamo je mali, brzo vam se javljam sa novim podacima. Može se slobodno reći da opozicija ima istorijsku šansu da razvlasti DPS - rekao je Pavićević i dodao: .

- Ali molim vas da sačekamao rezultate. U Nikšiću, Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Podgorici DPS je nokautiran, u Pljevljima razoren, a u drugim opštinama stoji veoma loše - rekao je Pavićević. 

(Vijesti.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Stranac

30.08.2020. 23:35

Sad vi meni objasnite rezultat jer ja neznam kako je Milo "nokautiran" i kako je izgubio izbore? Njegova stranka dobila 35% a ova Udruzena opozicija dobila 32%. Meni je ovo nejasno. Nocas bi voleo da naucim nesto.

Ja sam

31.08.2020. 00:04

@Stranac - Тако што је једна опозициона опција добила 32%, једна 11%, једна 5%. Споје се у коалицију и ето им власти.

Šator

31.08.2020. 07:58

@Stranac - Прво, врати се прађедовској ћирилици, и све ће ти бити много јасније... тренутно... друго, треће... ићи ће само од себе...

Razlika

31.08.2020. 10:03

@Stranac - Ako Milo sa koalicionim partnerima i pored tolike podrske i apsolutne zastupljenosti u medijima nije dobio potrebnu vecinu onda znaci da je narod u CG zaista nezadovoljan. Dzaba igranja na kartu prozivanja Srbije za sve sto mu padne na pamet. Srecno vam bilo narode CG. Cuvajte se njegovih smicalica, platice koliko god da pridobije nekog poslanika opozicije.

ANTE BAN

31.08.2020. 09:02

Stara izreka veli;"Prvo treba skočiti, pa onda reći- "hop!" MILU fali 1 glas; siguran sam da mu neće biti problem kupiti jednog ili dva poslanika. Jer- MILO- je velika lisica; on je zapravo- CRNOGORSKI PLENKOVIĆ! Zato bih ja radije još- pričekao!

Crnogorka

31.08.2020. 16:32

Drage komsije...uvijek ste komentarisali tudja dvorista...zavirite malo u svoje! Pravi Crnogorci i Crnogorke su naj naj naj dojstojanstveniji narod...oni postuje covjeka a ne njegovu pripadnost...a Srbi su im u srcu i ako kroz istoriju su to srce povrijedjivali...mi mali Crnogorci smo bili veliki i oprostili! Ako ste dobri ljudi volim vas...a ako niste udaljite se!