MINISTAR VULIN: Radost zbog proterivanja Srba, Hrvati teško skrivaju ali zato lako napadaju Srbiju

Novosti online

24. 08. 2020. u 13:46

МИНИСТАР ВУЛИН: Радост због протеривања Срба, Хрвати тешко скривају али зато лако нападају Србију

Aleksandar Vulin / Foto Ministarstvo odbrane

DVADESET pet godina nakon završetka građanskog rata u Hrvatskoj, funkcioneri Hrvatske se hvale spremnošću da posete dva ili tri mesta na kojima su pobijeni Srbi. Radost zbog proterivanja Srba teško skrivaju, ali zato lako napadaju Srbiju i očekuju da najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata Srbi dožive kao "priliku za povratak - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu predsednika Hrvatskog sabora da je istorija dobro poznata i da se zna ko je bio agresor a ko je žrtva, kao i da je lopta u dvorištu Srbije.

 - Licemeri koji obilaze kao pijačnom trgovinom tačno utvrđen broj srpskih grobova bi uz cvet na humke, koje nisu priznali 25 godina, mogli da polože i sudske presude zločinaca koji su Srbe poubijali. Dok to ne urade neka ćute i neka bar pokušaju da se suoče sa istinom o građanskom ratu u Hrvatskoj, ratu koji su izazvali i vodili u svakom selu i gradu gde je bilo Srba, a ne samo gde je bilo borbi i vojski poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Goxy bgd

24.08.2020. 14:05

Ne moraju skrivati, ionako su Nemačka deponija, od Maja se skriva broj zaraženih u Hrvatskoj ne bi li Nemci i Austrijanci , vlasnici trećine objekata na Jadranu nešto zaradili. Kad su zaradili koliko treba onda sledi Bežanija iz hrvatske, navodno Korona uzela maha,....ne znam ko bi u takvoj zemlji bio ponosan sem idiota