PO ČETVRTI PUT: Mandat poveren Lazaru Rvoviću u Priboju

A. Rovčanin

18. 08. 2020. u 14:14

PRVOM čoveku pribojskih naprednjaka Lazaru Rvoviću poveren je još jedan mandat predsednika opštine, četvrti po redu, a zamenik će mu biti stranački kolega Saša Vasilić.

ПО ЧЕТВРТИ ПУТ: Мандат поверен Лазару Рвовићу у Прибоју

Foto: A. Rovčanin

Grad na Limu je dobio i Opštinsko veće u kome će sedeti  Nenad Penezić, Novko Prijović, Jasmin Hadžović, Jasminko Toskić,Vujadin Radović, Dragan Ljeljen i Drago Drobnjaković.

Skupštinom opštine predsedavaće socijalista Boris Mrdović, njegov zamenik biće Esad Mehović, dok će sekretar skupštine i naredne četiri godine biti Milica Drobnjaković.

Rvovićev izbor podržalo je 36 od 41 odbornika. Vladajuću koaliciju činiće 28 odbornika sa liste “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu”, Najbolje za Priboj SDP-LDP dr Jasminko Toskić – Jasmin Hodžić sa tri odbornika, po dva predstavnika imaće Stranka demokratske akcije Sandžaka dr Sulejman Ugljanin i Stranka pravde i pomirenja.

Opoziciona Zdrava Srbija u aktuelnom sazivu SO Priboj imajće pet odbornika, dok će jednog jednog predstavnika u skupštinskom domu imati POKS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)