BUDUĆI AMBASADOR SAD U NEMAČKOJ: Na Kosovu je postavljena MUSLIMANSKA NARKO-MAFIJA POSLE 1999. GODINE

Tanjug

05. 08. 2020. u 11:01 >> 22:51

KANDIDAT za novog ambasadora SAD u Nemačkoj Daglas Mekgregor kritikovao je američku intervenciju na Kosovu 1999. godine, ocenivši da je ona bila usmerena protiv pravoslavnih hrišćanskih Srba i da je nakon nje postavljena muslimanska narko-mafija, što je nazvano uspehom za demokratiju.

БУДУЋИ АМБАСАДОР САД У НЕМАЧКОЈ: На Косову је постављена МУСЛИМАНСКА НАРКО-МАФИЈА ПОСЛЕ 1999. ГОДИНЕ

Foto: Printscreen

O tome je pisao Si-En-En u tekstu u kojem podseća i na njegove druge izjave koje nisu tipične za američke političare, ali nisu ni propustili priliku da napadnu Mekgregora zbog navodnog rasizma i ksenofobije.

- Ti ljudi nikada nisu bili naši prijatelji - rekao je Mekgregor, koji će zameniti Ričarda Grenela na mestu ambasadora u Nemačkoj.

Si-En-En navodi da je pored izjava u korist Srbije, iako je u to vreme kao vojno lice učestvovao u pripremi NATO kampanje, Mekgregor je objavio niz izjava koje s kose sa zvaničnom politikom Vašingtona, kao kada je stao na stranu Rusije u sukobu Ukrajini.

U tekstu se ocenjuje da će, ako njegovo imenovanje odobri Senat SAD, to označiti još jednu nisku tačku američko-nemačkih odnosa koji su se pogoršali tokom mandata predsednika Donalda Trampa.

Portparol Bele kuće Džad Dir u odgovoru mejlom je za Si-En-En naveo da je Mekgregor visoko kvalifikovan za posao ambasadora, pozivajući se na znanje nemačke istorije i jezika koje je naučio u vreme kada je služio u Zapadnoj Nemačkoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna