ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić pozvao je danas odbornike da podrže odluku o promeni imena Zagorske ulice u Zemunu u ulicu Blagoja Jovovića za koju će im, kaže, biti potrebno hrabrosti jer se digla "cela jedna klika", odnosno manjina u zemlji koja, kako kaže, smatra da Srbija nema pravo na sećanje i da treba samo da se izvinjava svima.

Komentari (2)

Doki

30.07.2020. 13:50

"Sit gladnom neveruje", naziv ulice "Sarajevska"u Beogradu, treba preimenovati u ulicu Sarajevskih izbjeglica, vremena su se promjenila u odnosu na vrijeme kada je naziv Sarajevska ulica dat. Ne treba nas stari naziv vječno podsjećat na tamošnju vlast koja je 200.000 nedužnih srba, samo zato što su srbi protjerala iz Sarajeva. Kako se osećamo mi protjerani iz Sarajeva kada dođemo u "Sarajevsku" ulicu. Treba je preimenovatu u ulicu Sarajevskih izbjeglica. Neka se zna i da se nikad ne zaboravi.

Luka

30.07.2020. 16:30

Izražavam svoje duboko poštovanje za delo koje je učinio g.Jovović i neka bude primer srpskim junacima za zapadna i americka nedela i ubijene srpske civile i decu od 1991 na ovamo.