MAJA GOJKOVIĆ O ISPADU NOGA: Za vlast potrebni glasovi, a ne palice i puške

S. S. R.

26. 07. 2020. u 20:36

МАЈА ГОЈКОВИЋ О ИСПАДУ НОГА: За власт потребни гласови, а не палице и пушке

Maja Gojković / Foto Z. Jovanović

ONI koji su sa "pejntbol" puškom u rukama došli ispred parlamenta, ozbiljni u nameri da za račun raznih inspiratora, kontinuirano rade na destabilizaciji Srbije, nikako da shvate da su za vlast potrebni glasovi, a ne palice, poručila je u nedelju predsednica Skupštine Maja Gojković, posle istupa samostalnog poslanika Srđana Noga (na slici), koji je u subotu "pucao" na zakonodavni dom.

- Za dolazak na vlast potrebna je podrška, a ne kamenice i puške. Dolaskom ispred Skupštine sa "pejntbol" puškom i najavom nasilja, jasno se pokazuje namera onih koji ni do sada nisu prezali od brutalnog napada na demokratski izraženu volju građana - rekla je Gojkovićeva.

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je povodom Nogove "akcije" da "treba da se pobedi na izborima, a ne stalno da se preti puškama i vešalima".

- Neka ljudi čuju da ćete vi da bijete poslanike i osvajate vlast na ulici. To je kao mala deca, osim što nekada naprave veliku štetu - rekao je Vučić.

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović istakla je da je "mnogo lakše u politici privlačiti pažnju incidentima, vulgarnostima, biti provokativan, kao što to radi poslanik u prethodnom sazivu Nogo ili lider Dveri Boško Obradović, nego pokazati odgovornost i ostvarivati rezultate: - Ali, politika nije rijaliti, nego vođenje računa o budućnosti zemlje i građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)