NASTAVLJENE KONSULTACIJE: Vučić sa naprednjacima o formiranju vlade

Tanjug

21. 07. 2020. u 09:14

U ZGRADI Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu oko devet časova počeo je sastanak šefa države Aleksandra Vučića sa predstavnicima liste "Aleksandar Vučić-Za našu decu", koja je na izborima odnela uvedljivu pobedu.

НАСТАВЉЕНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ: Вучић са напредњацима о формирању владе

Foto: K. Mihajlović

Kod Vučića su došli gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS Miloš Vučević, predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić, funkcioneri SNS Marko Đurić, Marija Obradović i Milenko Jovanov, a od koalicionih partnera pojavili su se Milan Krkobabić i Rasim Ljajić.

Vučić kao predsednik Srbije treba da odredi mandatara za sastav nove vlade.

Prethodnih dana, on se sastao sa svim strankama koje su osvojile mandate na izborima, osim sa strankom SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina, koji je odbio da dođe na konsultacije.

Vučić je razgovarao sa predstavnicima koalicije SPS-JS Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem Palmom, kao i sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem.

Takođe, sastao se i sa predstavnicima manjinskih partija, predsednikom Stranke pravde i pomirenja Mumaerom Zukorlićem, predsednikom PDD-a Šaipom Kamberijem, kao i sa predsednikom SVM-a Ištvanom Pastorom.

Foto: K. Mihajlović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (48)