KONTINUITET DOBRE SARADNJE: Sastanak ministra Vulina sa predstavnicima Sindikata „Nezavisnost” u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije

Novosti online

20. 07. 2020. u 15:45

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa predstavnicima Sindikata „Nezavisnost” u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

КОНТИНУИТЕТ ДОБРЕ САРАДЊЕ: Састанак министра Вулина са представницима Синдиката „Независност” у Министарству одбране и Војсци Србије

Foto: Ministarstvo odbrane

Sa predstavnicima sindikata ministar Vulin je razgovarao o dosadašnjoj, kao i budućoj saradnji, ukazujući da na prvom mestu Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije brinu o svim svojim pripadnicima i da je materijalni položaj svakog pripadnika značajno poboljšan.

Ministar odbrane zahvalio je predstavnicima Sindikata „Nezavisnost” na predlozima koji su pomogli da Ministarstvo odbrane prepozna i rešava probleme pripadnika Vojske Srbije.

Predstavnici sindikata su ukazali na kontinuitet dobre saradnje koju Ministarstvo odbrane ima sa Sindikatom "Nezavisnost", kao i na to da postoji volja da se saradnja u budućnosti poboljša i unapredi.

Tokom susreta, predstavnici sindikata zahvalili su ministru odbrane na merama koje Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije kontinuirano preduzimaju i kojima su značajno poboljšani materijalni položaj i uslovi života i rada pripadnika Vojske Srbije.

Imajući u vidu aktuelnu situaciju u vezi sa pandemijom Kovid-19 i brojne zadatke na kojima su pripadnici Vojske Srbije angažovani u cilju sprečavanja i širenja infekcije, naglašen je visok stepen brige o ljudima, njihovom zdravlju i socijalnom statusu tokom vanrednog stanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!