VUČIĆ O SPS: Niti me iznenadilo, niti uznemirilo

Tanjug

15. 07. 2020. u 14:24

PREDSEDNIK Aleksadnar Vučić izjavio je danas da ga nije iznenadilo, a nije ni uznemirilo to što su pojedinci, koji su na neki način povezani sa SPS, učestvovali u protestima, jer, kaže, uvek ima ljudi koji vide šansu za sebe, kada je teško u Srbiji.

ВУЧИЋ О СПС: Нити ме изненадило, нити узнемирило

Foto: Novosti arhiva

-Uvek imate iste ljude, kada god je teško u Srbiji i kada misle da imaju neku šansu, uvek ćete čuti iste glasove, istih ljudi, od Tončeva, do mnogih drugih... tako da nije to novost za mene, nisam se uznemirio. Kad god treba državi da se zabije nož u leđa, on će to da uradi, i neki drugi-rekao je Vučić na pitanje novinara o zbivanjima unutar SPS.

Sa Ivicom Dačićem je, odgovara, razgovarao u više navrata.

-Naučio sam na to, svaki put je tako. Najsmešnije mi je kad govore kako mi njih napadamo, a mi ni reč o njima nismo rekli. Mi smo sami dobili 150 mandata, a oni dočekali da ruše skupštinu. Što rušite skupstinu, šta je smisao? Što dolazite na rušilačke proteste, a kuknjava - ''jadni mi''- rekao je Vučić.

-Ali, šta da radite...evo, SNS je kriv što su koalicioni partneri došli da sruše skupštinu- dodao je ironično.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (25)

MOĆAN PRIKAZ PVO NA PEŠTERU: U vežbu uključeni FK-3, kao i modernizovani radar “žirafa“