VARVARIZAM NA PROTESTU: Huligani hteli da uriniraju po policiji

Novosti online

14. 07. 2020. u 23:09

MANJA grupa demonstranata okupila se večeras ispred Skupštine Srbije, a jedan od huligana koji se tu našao, prišao je vratima Skupštine.

ВАРВАРИЗАМ НА ПРОТЕСТУ: Хулигани хтели да уринирају по полицији

Foto: Printskrin

Na snimku se vidi kako preskače ogradu i prilazi vratima Skupštine, dok se u pozadini čuje kako ga okupljeni bodre da urinira po policiji koja čuva ovu državnu instituciju.

Kako je to izgledalo pogledajte na priloženom video-snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Andromeda

14.07.2020. 23:20

Sve neki fin narod....i kako neko ocekuje da bilo koga zameni sa pokazivanjem ovakvog vaspitanja i kulture? Sramotite roditelje,decu i narod ove drzave....

Marina

15.07.2020. 00:20

Nisu demonstranti hteli da uriniraju po policiji, nego je nekoliko junaka podsticalo jednog da to uradi, uz njihovu junacku podrsku. Interesantno kako sada, kad nemaju iza ledja demonstrante, nisu hrabri da napadnu policiju kamenjem i bakljama. Uverenja su uverenja, bez obzira ko ti je i u kom broju podrska.

Anja

15.07.2020. 08:28

Policijo, svaki put kad se pojave tako u grupi hapsi hulugane, jer skup nije prijavljen i da ih hapsite, a sudije da ih kaznjavaju sve dok ih bude vise od 5. A advokate koji ih brane treba da bude sramota, masa njih da se vrate u njihove rezervne drzave.

maniks

15.07.2020. 09:51

Zasto ga nisu uhapsili , zasto policija ne reaguje , zasto vlast pokazuje nemoc. Ovo je anarhija a ne trpeljivost i pokazivanje demokratije vec strah od reakcije zapada i domacih izdajnika i rusitelja Srbije. Policijo ne dozvoli da te tuku a oni koji naredjuju iz debelih fotelja iz kancelarije neka dodju oni pa njih da gadjaju i tuku.Mi gradjani ne mozemo da gledamo ponovo da vas gadjaju ko glinene golubove.

djura

15.07.2020. 10:15

trebali bi da postave pokrene toalete za demonstrante...i pokretne test laboratorije na drogu alkohol itd. jer možda im treba pomoć neke medicinske službe...