STEFANOVIĆ O INCIDENTIMA ISPRED SKUPŠTINE: Brutalne scene nasilja, policija mora da reaguje

Novosti online

10. 07. 2020. u 22:18

UPOZORIO je da će svako ko se bavi nasiljem dobiti odgovor države i da su ove scene za svaku osudu i da policija trpi veliko nasilje

СТЕФАНОВИЋ О ИНЦИДЕНТИМА ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Бруталне сцене насиља, полиција мора да реагује

Foto: Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da se večeras ispred Skupštine dešavaju brutalne scene nasilja i da je policija morala da reaguje kako bi zaštitila javni red i i mir i imovinu.

- Imamo nasilj i lomljenje prozora na Skupstini i inventara, kamera na zgradi, napad na vrata, i pokusaj da se povrede policajci na kojen se baca kamenje - rekao je Stefanović koji se uključio direktno u program tv Prve.

On je naveo da je manje demonstranata nego sinoć za oko 30 odsto i da ih je između 3. 000 i 3. 200, ali da je situacija potpuno durgačija. Apeli nisu uslišeni rekao je ministar i dodao da je jedan deo njih nasilno pokušao da uđe u Skupštinu, gađaju kamenicama policajce.

Upozorio je da će svako ko se bavi nasiljem dobiti odgovor države i da su ove scene za svaku osudu i da policija trpi veliko nasilje, ali da reaguje pravovremeno i ispravno. Kaže i da im "skida kapu dole" i da postuje sve ono što rade, kako izdržavaju teške napade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo