STEFANOVIĆ O INCIDENTIMA ISPRED SKUPŠTINE: Brutalne scene nasilja, policija mora da reaguje

Novosti online

10. 07. 2020. u 22:18

UPOZORIO je da će svako ko se bavi nasiljem dobiti odgovor države i da su ove scene za svaku osudu i da policija trpi veliko nasilje

СТЕФАНОВИЋ О ИНЦИДЕНТИМА ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Бруталне сцене насиља, полиција мора да реагује

Foto: Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da se večeras ispred Skupštine dešavaju brutalne scene nasilja i da je policija morala da reaguje kako bi zaštitila javni red i i mir i imovinu.

- Imamo nasilj i lomljenje prozora na Skupstini i inventara, kamera na zgradi, napad na vrata, i pokusaj da se povrede policajci na kojen se baca kamenje - rekao je Stefanović koji se uključio direktno u program tv Prve.

On je naveo da je manje demonstranata nego sinoć za oko 30 odsto i da ih je između 3. 000 i 3. 200, ali da je situacija potpuno durgačija. Apeli nisu uslišeni rekao je ministar i dodao da je jedan deo njih nasilno pokušao da uđe u Skupštinu, gađaju kamenicama policajce.

Upozorio je da će svako ko se bavi nasiljem dobiti odgovor države i da su ove scene za svaku osudu i da policija trpi veliko nasilje, ali da reaguje pravovremeno i ispravno. Kaže i da im "skida kapu dole" i da postuje sve ono što rade, kako izdržavaju teške napade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna