UZ SNAGU NAŠE SRBIJE IMAO SAM SNAGE DA BRANIM NAROD HRABRIH I PONOSNIH: Moćne reči predsednika Aleksandra Vučića u Valjevu

Novosti online

26. 05. 2024. u 12:50

NA MITINGU Srpske napredne stranke u Valjevu, Izborne liste „Aleksandar Vučić - Valjevo sutra“, na platou ispred Doma kulture, okupljenima se obratio i predsednik Aleksandar Vučić.

УЗ СНАГУ НАШЕ СРБИЈЕ ИМАО САМ СНАГЕ ДА БРАНИМ НАРОД ХРАБРИХ И ПОНОСНИХ: Моћне речи председника Александра Вучића у Ваљеву

Foto Tanjug/Marko Đoković

Istakao je da je još pod utiskom velike borbe u Njujorku, te da je stizao samo koliko je bilo neophodno i što mu nalaže funkcija predsednika da prati unutrašnja dešavanja u Srbiji, upravo zbog borbe u Njujorku i oko Saveta Evrope i velikih obaveza koje su one pratile.

- Još ne mogu ni da se priviknem na ono što se u zemlji događa. Imao svu vašu snagu, cele naše Srbije, da branim narod hrabrih, da branim narod ponosnih! Zato se danas svaki građanin Srbije oseća dostojanstveno i ponosito već zato što je cena Srbija je stajala uz mene i htela da pokažemo svetu da smo samo običan narod koji želi da živi u slobodi i ništa više! - poručio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)