BRNABIĆEVA ČESTITALA MILOŠU JOVANOVIĆU: Svaka čast, svaku vašu reč potpisali bi Kurti i Bećirović!

Novosti online

22. 04. 2024. u 13:51

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić reagovala je danas na politički govor lidera koalicije NADA Miloša Jovanovića, konstatujući da bi se sa svakom njegovom reči složili Aljbin Kurti i Denis Bećirović.

БРНАБИЋЕВА ЧЕСТИТАЛА МИЛОШУ ЈОВАНОВИЋУ: Свака част, сваку вашу реч потписали би Курти и Бећировић!

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Iako je današnja sednica sazvana na zahtev opozicije kako bi se izmenio Zakon o lokalnim izborima sa ciljem da se svi lokalni izbori održe drugog juna, poslanici opozicije ni u jednom jedinom momentu ne drže se teme dnevnog reda.

Tako je Miloš Jovanović, koji je među prvima zahtevao spajanje lokalnih izbora drugog juna, te nakon toga iznenada promenio kurs i sada želi da ih bojkotuje, čak petnaest minuta pričao o svemu osim o lokalnim izborima. Govorio je o navodnoj pogrešnoj spoljnoj politici Srbije, nipodaštavao borbu i zalaganje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koji se nalazi u Njujorku i predvodi srpsku delegaciju pred najavljeno usvajanje sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Ujedinjenim nacijama.

On je čak u jednom momentu rekao „koga briga za Doru Bakojani“, koja je nedavno rekla da je „zadovoljna” nakon što je većina poslanika u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope podržala njen izveštaj u kojem se preporučuje da takozvano Kosovo postane član te međunarodne organizacije. Brnabićeva je kao predsednica parlamenta dopustila Jovanoviću bez prekidanja da do kraja završi svoj politički govor, ali je na kraju imala poruku za njega.

- Narodni poslaniče, svaka Vam čast na ovom političkom govoru od petnaest minuta. Neverovatno, ali svaku reč vašeg govora potpisali bi Aljbin Kurti i Denis Bećirović. Zaista, svaka Vam čast - poručila je Brnabićeva Milošu Jovanoviću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)