"UZ VUČIĆA PONOSNO STOJIM" Gašić: Silno greše svi koji misle da srpski narod zaboravlja poniženja koja su do 2012. trpeli

Novosti online

17. 04. 2024. u 10:44

NAJNOVIJE laži koje Dragan Đilas kroz svoj tabloid „Danas“ pokušava da plasira, nisu ništa drugo nego podmukli i zlonamerni pokušaj da se ubaci sumnja u jedinstvo i zajedničku snagu predsednika Republike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke da našu zemlju vodi u još bolju, prosperitetniju i uspešniju budućnost, izjavio je ministar policije Bratislav Gašić.

УЗ ВУЧИЋА ПОНОСНО СТОЈИМ Гашић: Силно греше сви који мисле да српски народ заборавља понижења која су до 2012. трпели

Foto: Tanjug

- Silno greše svi koji misle da je srpski narod preboleo i da zaboravlja gorko iskustvo i poniženja koja su do 2012. godine trpeli od istih onih koji ih i danas ponovo lažu, izmišljenim aferama i lažima koje svaki dan ponavljaju nadajući se da će 100 puta ponovljena laž postati istina. Ili se možda nadaju da će narod u Srbiji zaboraviti njihove reči i reči njihovih stranih sponzora da svi oni zajedno žele da obeleže sve nas i svu našu decu i unuke i zalepe nam etiketu genocidnog naroda - objavio je Gašić na svom Instagram nalogu.

- Srbija je slobodarska i nezavisna zemlja i takva će i ostati, a ja, Bratislav Gašić, uz predsednika Aleksandra Vučića ponosno stojim i stajaću rame uz rame, protiv svakoga ko pokuša da ugrozi Srbiju i srpski narod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave