VUČIĆ NA PITANJE "NOVOSTI": Francuska i pre nekoliko dana podsetila na obavezu formiranja ZSO

Марија Стевановић
Marija Stevanović

09. 04. 2024. u 11:00

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje novinarke "Novosti", izjavio je da je Francuska i pre nekoliko dana podsetila na obavezu formiranja Zajednice srpskih opština.

ВУЧИЋ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Француска и пре неколико дана подсетила на обавезу формирања ЗСО

Foto: Novosti

Predsednik Vučić, odgovarajući na pitanje koji je stav Emanuela Makrona po pitanju "pokušaja uguravanja" Prištine u Savet Evrope, rekao je da ne može da govori o tome, jer je Francuska suviše velika sila da bi govorio o njihovim stavovima.

- Francuska govori za sebe, isuviše je velika sila da bih ja govorio o francuskim stavovima. Ali Francuska je, ne zaboravite, i pre nekoliko dana podsetila na obavezu formiranja Zajednice srpskih opština da bi se uopšte razgovaralo o članstvu u nekim međunarodnim organizacijama, a on zna dobro, i na veoma fer način je to sinoć ponovio, da sam mu od početka rekao da ne dolazi nikako u obzir razgovor o Ujedinjenim nacijama i agencijama UN - kazao je predsednik.

BONUS VIDEO: Makron dočekao Vučića ispred Jelisejske palate

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)