"STARI, NISAM TE NIŠTA PITAO!" Parandilović zgrozio Srbiju vređanjem Radenovića i njegovih unuka (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2024. u 16:41

NASTAVAK sednice skupštine Srbije o izboru Ane Brnabić za predsednika Narodne skupstine Republike Srbije traje tooom čitavog dana. Miloš Parandilović iz koalicije Srbija protiv nasilja zgrozio je većinu Srbije svojim obraćanjem predsedavajućem Stojanu Radenoviću, koji po godinama verovatno može da mu bude i deda.

СТАРИ, НИСАМ ТЕ НИШТА ПИТАО! Парандиловић згрозио Србију вређањем Раденовића и његових унука (ВИДЕО)

Foto: RTS Printskrin

On je uzeo reč i počeo da viče na Radenovića, obraćajući mu se bez trunke poštovanja, sa “ti”, preteći mu kako on nema pravo da njega prekida. Parandilović je radio i ono po čemu je koalicija Srbija protiv nasilja poznata, a to je udar na porodicu političkih neistomišljenika, te je vređao i unuke Stojana Radenovića.

- Vi treba da pognete glavu, i vi i vaši unuci koji će vas se stideti. Što si u poznim danima svog života dozvolio sebi da sediš tu kao mapetovac i određuješ konce da priča a ko neće da priča i da braniš mafiju - divljački je urlao Parandilović.

Kada je Radenović pokušao da ga urazumi i opomene da pripazi na rečnik usledile su jezive pretnje:

Foto: RTS Printskrin

- Nisam te ništa pitao stari! Reč da nisam čuo odatle. Ti nemaš pravo meni da uskačeš u reč, da se smiriš tu - vikao je predtavnik Srbije protiv nasilja Milan Parandilović.

U naletu besa, Parandilović je, naravno, vređao i Aleksandra Vučića, za koga je rekao da je šef mafije, da su svi iz SNS lopovi i uzurpatori, trpaju svoje glasače u torove.

Većina komentara koji su se pojavili u javnosti oštro osuđuju ovakvo ponašanje narodnog poslanika i smatraju da ovakvo ponašanje srozava ugled Narodne skupštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!