BAŠ IH BRIGA ZA SRBE: Kurti i međunarodna zajednica ćute o funkcioneru Radoici piromanu

Novosti online

18. 03. 2024. u 18:14

Uprkos aferi koja danas kruži svim medijima, da je Kurtijev poslušni Srbin i zamenik ministra Radoica Radimirović snimljen kako daje instrukcije za paljenje automobila Srbima u Leposaviću, Kurti i njegova takozvana Vlada ostali su nemi.

БАШ ИХ БРИГА ЗА СРБЕ: Курти и међународна заједница ћуте о функционеру Радоици пироману

Foto Kabinet premijera tzv. Kosova

Da li je to zato što se Radoica poslužio istim metodama kao i Kurtijev ministar Svečlja koji je poznat po prevrtanju džipova, napadima na policajce, suzavcu u parlamentu?

Ono što ipak posebno zabrinjava jeste da se nije oglasio niko ni iz međunarodne zajednice, Euleksa, Kvinte i ostalih. Zato se postavlja pitanje, da li to znači da je dozvoljeno Srbima paliti automobile i od Srba praviti legitimne mete ako ste Kurtijev plaćenik?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)