BOŽIĆEVA PORUČILA: Branko Miljuš besramno laže

Novosti onlajn

16. 03. 2024. u 18:15

SANDRA Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se saopštenjem o Branku Miljušu.

БОЖИЋЕВА ПОРУЧИЛА: Бранко Миљуш бесрамно лаже

Foto: Pink TV printskrin

"Kada iz usta plaćenika i najbližeg saradnika Borka Stefanovića, Branka Miljuša, stižu kritike na račun politike Aleksandra Vučića, ne možemo a da se ne zapitamo šta se valja iza brda.

Možda nije vičan tome da govori istinu, ali svakako zna kako da zataška bahatost svog sina koji rastura tuđe automobile po gradu. Pitam se samo u čemu li je bio šampion njegov mentor Borko s kojim posećuje šiptarski festival Merdita? Isti onaj što je postavio granicu između Srba na Ibru, koji je prodao veru za večeru ne bi li što duže obezbedio svojoj kamarili opstanak na vlasti, a po cenu nestanka Srba sa Kosova i Metohije.

Takvi danas drže pridike o Kosovu i Metohiji i demokratiji u Srbiji. U njihovo vreme nije bilo “d” od demokratije, dok se pitanje ekonomije svodilo na to ko će više da ukrade i strpa u džep.

Posebna je uvreda za srpski narod besramno lagati u danima kada se sa najvećom tugom sećamo martovskog pogroma, nasilja albanskih ekstremista i etničkog čišćenja srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji.

Politika Aleksandra Vučića je dala deceniju mira dok su Miljuš i njemu slični obilazili Mirdite, stavljajući cenu na srpsku teritoriju i srpske glave.

Naviknuti na bahatost baš kao i sin Miljuša koji je mislio da će tata zataškati njegovo divljaštvo na ulicama Beograda. To je sigurno pravna država po njihovoj meri za koju se bore oberučke.

Upravo zato im smeta Srbija koju je Aleksandar Vučić podigao iz pepela , a u kojem su je baš ovakvi mamini i tatini sinovi poput Borislava Stefanovića i Branka Miljuša ostavili", navela je Božićeva. 

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO: Pogledajte trejler za film "Žetva"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (21)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave