SKANDAL NA N1: Traže doživotnu zabranu ulaska u Srbiju Srbima iz Republike Srpske (VIDEO)

Novosti online

22. 02. 2024. u 12:36

NAKON serije laži o Srbima iz Republike Srpske na proteklim izborima u Srbiji, na N1 sada su se mogle čuti i pretnje.

СКАНДАЛ НА Н1: Траже доживотну забрану уласка у Србију Србима из Републике Српске (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nije im dovoljno što su dva meseca vodili kampanju protiv Srba iz Republike Srpske, vređali ih, dodatno narušavali ionako narušen položaj Republike Srpske, lagali da ih je 40.000 došlo u Beograd na glasanje kako, valjda, ne bi Đilas pobedio, da bi na kraju ispalo da ih je došlo oko 6.000 da ZAKONITO ostvare svoje biračko pravo na teritoriji cele Srbije... a sada im i prete!

Dušan Teodorović - opozicioni aktivista i redovan gost N1: "Svi oni građani iz Bosne što su dovoženi na izbore, njima mora da bude zabranjen ulazak u Srbiju doživotno! To bih ja uradio da sam ja neko!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (51)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu