ŠEŠELJ O GLAVNOM KRIVCU ZA KRVOPROLIĆE U UKRAJINI: Zelenski ima dve opcije - da pobegne na vreme ili da bude obešen

Novosti online

12. 02. 2024. u 22:00

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj ističe da je intervju Takera Karlsona sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom uzdrmao ceo Zapad.

ШЕШЕЉ О ГЛАВНОМ КРИВЦУ ЗА КРВОПРОЛИЋЕ У УКРАЈИНИ: Зеленски има две опције - да побегне на време или да буде обешен

Foto: EPA/Koča Sulejmanović

- Intervju Takera Karlsona sa Putinom je prodrmao ceo Zapad, jer nije ranije čuo neke reči koje je rekao Putin. Velika uzburkanost je stigla na Zapad, jer većina tog naroda ne zna šta se dešava zbog spinovanih medija. Nemoguće je da je Rusija izvršila agresiju na nepostojeću državu, jer je Ukrajina nekada bila zapravo stara Rusija, a Rusi su u Kijevu primili hrišćanstvo - rekao je Šešelj.

Lider SRS dodaje i da je Putin jasno naznačio da je Srbija bratska zemlja Rusije, kao i da je Šešelj prvi prepoznao da Putin neće sprovoditi istu politiku kao i Jeljcin.

Prof. dr Šešelj tvrdi da se specijalnoj operaciji u Ukrajini, ali i Zelenskom, bliži kraj.

- Pre će izgoreti ceo svet, nego da će se Krim otcepiti od Rusije, jer je Krim ruski. Zelenskom se bliži kraj i to je jasno, smenio je svog generala i stavio na njegovo mesto Rusa koji je rođen u okolini Moskve. Smatram da je operacija u Ukrajini pri kraju, jer je ukrajinska vojska u rasulu. Zelenski ima par opcija, da pobegne na vreme ili da bude obešen i streljan, jer je on glavni krivac što je Ukrajina ispaštala. Ukrajina mora da se vrati u zagrljaj majke Rusije, da ne bi završila u rukama Zapada - objasnio je Šešelj za Informer TV. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!