VUČIĆ NA PITANJE "NOVOSTI": Sad vam kažem i zapamtite tu moju rečenicu - pobediće Srbija

Novosti online

02. 02. 2024. u 14:19

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Palate Srbija gde je govorio o ukidanju dinara u južnoj srpskoj pokrajini.

ВУЧИЋ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Сад вам кажем и запамтите ту моју реченицу - победиће Србија

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Na pitanje "Novosti" da li vidi izjavu Dželjalja Svečlje o gradnji albanskih kuća na severu kao novo zastrašivanje Srba, i poruku da uskoro neće biti mesta za njih u južnoj srpskoj pokrajini, Vučić kaže:

- Oni rade sve kako bi oterali Srbe sa svojih vekovnih ognjišta. Kurti i Svečlja i svi ostali koji terorom misle da ostvare svoje političke ciljeve neka znaju da, uprkos težini situacije koja je od 60-ih, 70-ih godina, mi ćemo dovoljno pametnom, mudrom politikom, svojom snagom i čekajući prave momente, ostvariti i odbraniti svoje vitalne  nacionalne i državne interese. Volim kad se neko oseća silno i jako i da misli da može sve. Bolje je da je tako, a mi da budemo oprezni, pažljivi i odgovorni. Kao što sam vam govorio i za sve druge stvari... Rekao sam da svi oni koji su uložili stotine milione evra u moje rušenje, da me nikada neće pobediti i da ću se sam povući. Kao što sam vam rekao kako će se završiti izbori i sve druge stvari, sad vam kažem i zapamtite tu moju rečenicu - pobediće Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!