UKLONJEN ŠATOR KOJI SE NALAZIO PREKO PUTA OPŠTINE LEPOSAVIĆ: Radnici nastavljaju miran protest

D. Z.

28. 01. 2024. u 14:40

TOKOM noći između subote i nedelje ispred zgrade opštine Leposavić uklonjen je šator ispod kojeg protestuju radniici opštine iz koje su isterani 26. maja prošle godine kada su u zgradu opštine upali pripandici takozvane specijalne kosovske policije i nelegitimni albanski graodnačelnik Ljuljzim Hetemi.

УКЛОЊЕН ШАТОР КОЈИ СЕ НАЛАЗИО ПРЕКО ПУТА ОПШТИНЕ ЛЕПОСАВИЋ: Радници настављају миран протест

foto D.Z.

Mada je neizvesno ko je uklonio šator, sredinom protekle nedelje albanski gradonačelnik naložio je uklanjanje šatora i najavio da će to učiniti uz asistenciju policije.

Iako je proteklih dana ispred opštine Leposavić bilo vidljivo prisustvo Euleksa i kosovske polcije neizvesno je ko je tokom noći uklonio šator. Međutim, prema saznanjima "Novosti" radnici opštine Leposavić koji su isterani sa svojih radnih mesta nastaviće i sutra da mirno protestuju.

Inače, pre nekoliko dana ispred zgrade opštine Leposavić uklonjene su zastava Srbije, opštine Leposavić i zastava UN. Na tom mestu postavljen je natpis „Republika Kosovo“ što je učinjeno i na zgradi Centra za socijalni rad u Leposaviću ali i severnoj Mitrovici.

BONUS VIDEO:

MANASTIR SVETOG PROROKA ILIJE KOD DERVENTE: Kako se odlazi po badnjak i šta običaji nalažu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave