BRUKA ZA DOVEKA: Kurtijev Srbin Nikola Sandulović odao počast OVK teroristi Ademu Jašariju (VIDEO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

03. 01. 2024. u 16:08

PREDSEDNIK minorne Republikanske partije Nikola Sandulović, jedan od Kurtijevih Srba koji otvoreno radi u korist Prištine i lažnog premijera, objavio je na platformi Iks post koji će razbesneti većinu Srba.

БРУКА ЗА ДОВЕКА: Куртијев Србин Никола Сандуловић одао почаст ОВК терористи Адему Јашарију (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub/TV Subotica

Sandulović, koji se u februaru prošle godine pridružio nekolicini Srba koji direktno rade pod Kurtijevom kontrolom obavio je na poznatoj društvenoj mreži da je posetio Pekraze i odao počast Ademu Jašariju i njegovoj porodici.

- Ja sam jedini političar iz Srbije koji je došao da se pokloni nevinim albanskim žrtvama, porodici Jašari, u Prekazima. Izvinio sam se i zamolio za oproštaj u ime Srba koji ovo nisu počinili - napisao je Sandulović uz snimak u kome se zahvaljuje Kurtiju i Vljosi Osmani.

Podsetimo, Adem Jašari je zloglasni terorista i osnivač i vođa takozvane Oslobodilačke vojske Kosova, koji je likvidiran od strane srpske policije. 

Tokom akcije policije, lider OVK Adem Jašari, njegov brat Hamez Jašari kao i većina pripadnika terorističke grupe Jašari su ubijeni sa članovima porodice koji su odbili da se predaju.

Zauzimanje mahale i likvidaciju terorističke grupe pod komandom Adema Jašarija, osnivača OVK, izvele su Jedinica za specijalne operacije (JSO) i Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ), potpomognute sa pripadnicima Posebnih jedinica policije.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)