MLADOST SRBIJE JE STUB BUDUĆNOSTI NAŠE ZEMLJE: Vladimir Orlić i Tatjana Macura u poseti porodici Sofronijević iz Kneževca

Novosti onlajn

18. 11. 2023. u 12:45

KANDIDATI liste "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane!" Vladimir Orlić i Tatjana Macura posetili su porodicu Sofronijević, ponosnu porodicu tri studenta, u Kneževcu.

МЛАДОСТ СРБИЈЕ ЈЕ СТУБ БУДУЋНОСТИ НАШЕ ЗЕМЉЕ: Владимир Орлић и Татјана Мацура у посети породици Софронијевић из Кнежевца

Foto: Printskrin/sns_srbija

Mladost Srbije je stub budućnosti naše zemlje, naveli su kandidati.

Foto: Printskrin/sns_srbija

Orlić je naglasio da Srbija vodi računa o svim svojim građanima, o svom narodu, ma gde da živi.

- Svi danas imaju jednake šanse, svaka naša porodica, svaka majka, svako dete u Srbiji. Mnogi ljudi nam se vraćaju iz inostranstva danas, jer vide dobru perspektivu u svojoj zemlji - rekao je Orlić i dodao da odlučnim, snažnim korakom treba da nastavimo zajedno ka budućnosti, jer Srbija ne sme da stane.

 

Foto: Printskrin/sns_srbija

Tatjana Macura ističe da podrškom listi "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane!" narod daje šansu onim ljudima koji su svojim znanjem, kapacitetom i veštinama pokazali da je dijalog u Srbiji moguć, dijalog kojim se dolazi do reformi koje vode do boljeg standarda svih naših građana.

- Porodica je stub svakog društva, pa tako i naše prelepe Srbije. Da bi Srbija nastavila putem reformi kojim je i krenula, pozivam sve da glasate za listu "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane!" - rekla je Macura.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK U LOZNICI: Vučić obilazi radove na renoviranju hotela "Podrinje"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)