ISPUNJAVAJU ZAVET MARINIKI: Aleksić, Ćuta i Ponoš doveli najvećeg srbomrsca da govori protiv Vučića

Novosti onlajn

03. 11. 2023. u 10:19

U SKANDALOZNOM filmu "Ja, Aleksandar: Državni gambit", koji je emitovala televizija N1, o predsedniku Srbije govorio je i Senad Pećanin, najveći mrzitelj Srba i zagovornik teze da su Srbi genocidan narod.

ИСПУЊАВАЈУ ЗАВЕТ МАРИНИКИ: Алексић, Ћута и Понош довели највећег србомрсца да говори против Вучића

Foto: Printskrin

U filmu se našao na poziv Miroslava Aleksića, Zdravka Ponoša i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su se zavetovali Mariniki Tepić da će slediti njenu politiku o genocidnim Srbima.

Senad Pećanin je sarajevski advokat, bivši novinar, najveći mrzitelj Srba na Balkanu i najglasniji pobornik teze da je srpski narod genocidan.

Kao takav bio je idealan za plan Aleksića, Ćute i Ponoša, koji su se poklonili politici Marinike Tepić, u kampanji da se Srbi proglase genocidnim narodom.

Zato je i osvanuo u propagandnom filmu "Ja, Aleksandar: Državni gambit", koji je emitovan sinoć na N1, i to na poziv Marinikine trojke sledbenika.

Kako mediji prenose, Pećanin se u filmu, koji na najbrutalniji način napada i targetira predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, pojavio na insistiranje i uz posredovanje upravo Aleksića, Ćute i Ponoša. Iza svega stoji njihov zavet Mariniki, i njenoj politici po kojoj su Srbi genocidan narod.

Foto: Printskrin

Pećanin, koji na svakom mestu pokazuje da je najveći srbomrzac na Balkanu, i time se ponosi, ostao je upamćen po naslovnoj strani svojih novina "Dani" iz 1999. godine. Tada se silno obradovao početku NATO bombardovanja Srbije naslovnom stranom "Lepa selo lepo gore".

Foto: Printskrin

Osim što je vatreni zagovornik teze da su Srbi u Srebrenici počinili genocid, da je Republika Srpska genocidna tvorevina i da je zbog toga treba ukinuti, Pećanin je i najpoznatiji balkanski "lovac na negirače" takozvanog genocida u Srebrenici:

Foto: Printskrin

On ne propušta nijednu priliku da organizuje i učestvuje u napadima na Srbiju i Srbe.

Foto: Printskrin

Za Pećanina bukvalno ne postoji dobar Srbin, o čemu svedoči činjenica da je čak i Milana Antonijevića, istaknutog NVO aktivistu, nazvao četnikom.

Foto: Printskrin

(Alo)

BONUS VIDEO: VUČIĆ: Nikada ništa nisam ukrao, ja nemam 619 miliona evra, to su ogromne razlike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)