"O ANDREJU STE BESOMUČNO LAGALI, DANILU CRTALI METU" Brnabić o napadima na predsednika: Sada mu vređate i roditelje

Novosti online

02. 11. 2023. u 23:45

O ANDREJU ste besomučno lagali, Danilu crtali metu - i nije vam dovoljno. Nisu ni sati i sati "programa" tokom kojih za 10 min čujemo 50 uvreda o Vučiću. Nije dovoljno što svaki dan imate novu laž na njegov račun. Sad mu vređate roditelje... Jednostavno, nema za ovo reči...

О АНДРЕЈУ СТЕ БЕСОМУЧНО ЛАГАЛИ, ДАНИЛУ ЦРТАЛИ МЕТУ Брнабић о нападима на председника: Сада му вређате и родитеље

Foto: Tanjug

OVO je na Tviteru napisala premijerka Srbije Ana Brnabić reagujući na napade medija bliskih Draganu Đilasu koji su probili moralno dno i izvređali roditelje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Podsetimo, samozvani “profesionalni” list "Danas" objavio je na svojoj strani odvratan naslov - "Ko je Musliju, za kog Vučić tvrdi da nije njegov otac". Valjda misleći da će tako više da povrede Aleksandra Vučića, pred celom javnošću lažima su pokušali da dovedu u pitanje moral postene žene, majke i bake koja ima 79 godina.

Takođe, TV N1, blizak Draganu Đilasu, emitovala je večeras sraman gebelsovski film u kome su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na prvi dan predizborne kampanje prikazan je ‘dokumentarac’ u kome se Vučić optužuje i za stvari sa kojima nema ama baš nikakve veze - i za sukob Vojislava Šešelja sa "studentima" s početka devedesetih kada sadašnji predsednik nije bio u politici; i za ubistvo Slavka Ćuruvije, a ponovljene su i stare, mnogo puta demantovane laži o tome da se Vučić radovao kada je Đinđić ubijen, da je nosio snajper iznad Sarajeva, da je umešan u kriminal i da štiti ‘mafijaše’.

Optužili su šefa države i za to što pobeđuje na izborima, jer je kao previše vlastoljubiv", a jako su mu zamerili i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu. Ipak, nisu objasnili kako to on, tako "najgori", na svim izborima pobeđuje "najbolje i najlepše".

Dakle, u toku je opšti napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji treba da rezultira njegovim ubistvom i ubistvom njegove porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)