KO TO SUDI VUČIĆU NA ĐILASOVIM MEDIJIMA? Pažljivo ih birali da liče na haške inkvizitore

Novosti online

02. 11. 2023. u 22:25

U SRAMNON "dokumentarcu" emitovanom večeras na TV N1 predsedniku Aleksandru Vučiću "sudili" su pažljivo izabrani imitatori haških inkvizitora po Đilasovom receptu.

КО ТО СУДИ ВУЧИЋУ НА ЂИЛАСОВИМ МЕДИЈИМА? Пажљиво их бирали да личе на хашке инквизиторе

Foto: Printskrin

Tako je jedan od glavnih "sudija" bio direktor i glavni urednik crnogorskih ‘Vijesti’ Željko Ivanović, čovek koji je sa Draganom Šolakom suvlasnik tog crnogorskog tabloida. 

Osim njega, predsednika Srbije najstrašnije je napadao i sarajevski ekstremista, novinar Senad Pećanin nadaleko poznat kao veliki mrzitelj Srba, Srbije i svega srpskog, a kao ‘sudija’ nastupio je i advokat Božo Prelević koji je bio u najcrnje vreme vladavine DOS-a.

Sasvim je, najzad, zanimljivo da je šefa države na N1 udarila i Vesna Rakić Vodinelić, profesorka jednog privatnog fakulteta, a kod koje je Vučić dobio desetku iz predmeta Građansko procesno pravo (dok je bila profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beograd). Toliko je, valjda, bio "glup i zao"…

Naravno, u celoj emisiji, u čitava dva sata nije bilo nijednog sagovornika koji bi rekao bilo šta drugačije od najstrašnijih uvreda protiv Vučića u orkestriranoj kampanji o kojoj smo već pisali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja