SAMO je jedan grob na lokalnom groblju u Vrnjačkoj Banji nad kojim se vijori srpska zastava. Ako niste članovi porodice, rodbina i prijatelji, već samo želite da palom Srbinu upalite sveću, srpska zastava odvešće vas do groba Stefana Nedeljkovića iz Zvečana, jednog od trojice Srba ubijenih od strane takozvane kosovske policije, u Banjskoj 24. septembra.

Srbija

30.10.2023. 13:51

@Anka - Zasto da pitamo Amere??? Zasto nisu nasi ljudi uradili svoju obdukciju, u prisustvu par stranih strucnjaka ako je potrebno. Zasto mi cekamo da nam oni kazu istinu kada je mozemo utvrditi i sami. Ni sada nije kasno!

PETAR

30.10.2023. 11:58

OPET KUKAMO! A OVAMO MI SIPTARIMA VRATILI TROJICU NJIHOVIH "POLICAJACA" — TERORISTA ZIVE IZDRAVE ! O TOME NIJE TREBALO NI PISATI, JEDNOSTAVNO POGINULI U PUCNJAVI ! DOKLE BRE VISE DA SE PRAVIMO FINI SA SIPTARSKIM ZLOCINCIMA ILI PRESTANITE SA KUKNJAVOM.!

Vlasts

30.10.2023. 12:51

@PETAR - Sve dok se ne vrati milo za drago siptari ce poceti i uzoj Srbiji da nas ubijaju.Samo njih vi tetosite (lecite ,kupujte hleb u njihovim pekarama itd.)kajacemo se a bice kasno.

Radivoje

30.10.2023. 16:36

Nas narod kaze, o pokojniku sve najbolje. Postujem. Dali su svoje zivote, braneci KiM. Postujem. Ali, pitam se na dan sahrane u Vrnjackoj Banji, zasto su novinarske ekipe bile nepozeljne. Pojedinci su ih da vrnjackog groblja terali na neprimeren nacin. Sta se krilo, i od koga? Tog dana sahranjivan je Srpski junak....

Tuga

30.10.2023. 17:47

Šiptari Ubijaju Nase muskarce ADALI SENEKO UPITA ZASTO??? Nezele da SeŠiri Potomstvo Srba. Veoma su Lukavi Albanci . Dabogda ih grom ubio takve ZLE I PODMUKLE. 3 Ubijenih I bez OBDUKCIJE. ODGOVOR osim Njihovih LAŹI.

Dani Kovac

30.10.2023. 20:55

Za sazaljenje je ova tzv Marija Stevanović, nema ni mrvicu profesionalnog u struci koju ovde presentuje...Mozda je njena najveca profesionalnost jeste da huska jedne na druge, da stavlja dileme na sve sto nije srbsko...Moje saucesce za izgubljene zivote ali: ko od njih je bio drzavljanin Kosova? Sta je trazio u Kosovo sa naoruzanjem i vojnom uniformom bez znakova pripadnosti ?