TERZIĆ PORUČIO: Glas za Jovanovića je glas za Đilasa

Novosti online

28. 10. 2023. u 16:07

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izjavio je kako će Miloš Jovanović prihvatiti i "Đilasovu politiku koja propagira nezavisnost lažne države i iseljavanje Srba sa KiM" sve zarad fotelje i vlasti.

ТЕРЗИЋ ПОРУЧИО: Глас за Јовановића је глас за Ђиласа

Foto: SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Uvek su lažne patriote iz DSS-a držale otvorena vrata za saradnju sa levo-liberalnim i drugosrbijanskim krugovima koji otvoreno stigmatizuju srpski narod i nameću mu žig kolektivne krivice. Prihvatiće Miloš Jovanović i Đilasovu politiku koja propagira nezavisnost lažne države i iseljavanje Srba sa KiM koje je predlagao Dragan Đilas, a sve zarad fotelja, funkcija i vlasti. I nema tu nikakvih uslova koje Jovanović navodno postavlja, niti ideologije, jer su svi potpuno isti i pod kontrolom Šolaka i Đilasa.

Činjenice ukazuju na to da im nedostaje ono vreme kada su u udruženom poduhvatu čitavih 12 godina razarali srpsku državu, ekonomski vojno i politički i doveli je na rub bankrota, a pola miliona ljudi oterali na ulicu i ostavili bez posla. Sada se ponovo udružuju i stvaraju novi DOS uz mustru za revoluciju Srđe Popovića. Isti oni koji su 2000-te godine ujedinili Đinđića i Koštunicu, ujedinjuju danas Jovanovića i Grbovića, a sve sa ciljem kako bi Srbija vodila nečiju tuđu politiku.

Pisani tragovi njihovog dolaska na vlast ne postoje, jer su izborni materijal 2000-te godine zapalili. I kako su došli na vlast tako su i vladali. Prihvatili su svaki ultimatum od strane zapadnih mentora koji su ih nametnuli narodu preko ulice i sprovodili sve šta se od njih tražilo, počevši od oslobađanja Aljbina Kurtija i braće Mazreku, preko gaženja srpskih nacionalnih interesa na KiM i u Crnoj Gori, pa sve do izručenja celog srpskog vojnog i političkog rukovodstva Hagu.

Sada smeta i lažnim desničarima iz Novog DSS-a, ali i pravim autošovinistima nezavisna, suverena i slobodarska politika imuna na uticaje spolja koju Srbija vodi zahvaljujući Aleksandru Vučiću. Svi zahtevi Miloša Jovanovića i njegovih kolega iz prozapadne opozicije svode se na to da Šolak dobije nacionalnu frekfenciju, a oni fotelje u prelaznoj vladi koju bi vodio neko spolja. 

Ipak, ne smeta Jovanoviću to što je Grbović nedavno izjavio da je dobro prihvatiti francusko-nemački plan za KiM, a ni to što je Grbovićev PSG glasao za prijem Tačijeve stranke u Organizaciju liberalnih partija jugoistočne Evrope. Njemu je zadatak da pomogne u stvaranju novog DOS-a, a za uzvrat će Đilas ponovo da krade, samo ovog pute ne samo za sebe, već za sve njih.

Očigledno je Jovanović izabrao tamnu stranu politike u Srbiji, a svaki njegov novi potez iz dana u dan otvara oči građanima Srbije i dokazuje da je glas za Novi DSS i Miloša Jovanovića glas za Novi DOS i Dragana Đilasa i da shodno navedenom, između njih nema apsolutno nikakve razlike" istakao je Terzić.

BONUS VIDEO: OVAKO ŠOLAKOVI MEDIJI VELIČAJU VJOSU OSMANI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!