NEVENA ĐURIĆ: Lopov Đilas je konačno priznao da je lopov

Novosti online

26. 10. 2023. u 21:51

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić poručila je da je pokojna Verica Barać, nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, još odavno je raskrinkala Dragana Đilasa.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Лопов Ђилас је коначно признао да је лопов

Foto: SNS

Vrhunac cinizma i krajnji stepen bezobrazluka je što se već godinama građanima Srbije smeje i ruga direktno u lice i pokazuje krajnji stepen neodgovornosti prema Srbiji i našem narodu!

Treba da ima uvek na umu neosporne činjenice: da se bogatio na muci našeg naroda; da se bogatio dok se naša država gasila pred našim očima; da se bogatio dok su nam on i njegovi saradnici decu ostavljali bez nade i budućnosti!

Pokojna Verica Barać, nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, još odavno je raskrinkala tajkuna Dragana Đilasa! Do detalja je opisala njihov sistem otimanja i pljačkanja putem medija, i o tome kako su medije zarobili i preko najbližih saradnika predsednika države pretvorili ih u svoje propagandne biltene.

Sve po sistemu - pošto je sekunda na RTS - u, pa puta 10, i sve na kraju u njegove džepove!

Lopovčina neviđenih razmera!

Da sumiramo, pre svega zbog građana Srbije: ponosi se lopovčina što je naše građane besomučno pljačkala, što ni od čega nije prezala i ničega se nije stidela u opakom pohodu da svoje duge, lepljive prste smeste u državnu i gradske kase!

A građani Srbije su ponosni što su ovakve poslali u istoriju. Ponosni što više nikada ovakvim štetočina neće dati svoje poverenje!

Ponosi su građani Srbije što nisu dozvolili da pokleknu pred lažima i manipulacijama tajkuna i mufljuza!

A najviše su ponosno na to što danas svoje poverenje daju Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci - zbog veliih promena, kontinuiranog rada, ozbiljnih rezultata i istine - koja je samo jedna i uvek nađe svoj put!

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)