MEDIJSKI SVETIONIK: Čestitka direktora Kancelarije za KiM našem listu za 70. rođedan

Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM

18. 10. 2023. u 13:14

KADA jedan list traje sedam decenija, velike reči skoro da i nisu potrebne, jer svaka godina rada, godi­na je poverenja čitalaca koji daju najbolji sud svojom vernošću "Večernjim novostima".

МЕДИЈСКИ СВЕТИОНИК: Честитка директора Канцеларије за КиМ нашем листу за 70. рођедан

foto Kancelarija za KiM

Ovim rečima direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je našem listu veliki jubilej - 70 godina postojanja.

- Deleći sudbinu svojih čitalaca i države, "Večernje novosti" su svih ovih decenija bile i ostale medijski svetionik, a objektiv­nost tekstova i visoki profe­sionalizam kadrova učinili su ih ozbiljnim novinama, kojima se veruje i iz kojih su se generacije informisale i edukovale.

- Naše poverenje i zahvalnost potvrdili ste pravo­vremenim, temeljnim i objektivnim izveštavanjem o problemima sa kojima se naši sunarodnici suočava­ju na Kosovu i Metohiji, ostajući uvek na strani svoje države i svog naroda. Zbog toga ćete uvek u svom radu i nadalje moći da računate na moju i podršku Kance­larije za Kosovo i Metohiju.

- Želim vam još mnogo uspešnih jubileja i decenija ra­da, ostajući verni svojoj tradiciji, ali nastavljajući i da se transformišete kroz digitalno i onlajn izda­nje koje je jedno od najposećenijih u zemlji. Budite i dalje medij koji promoviše doslednost, objektivnost i profesionalizam, a nacionalni interesi srpskog naroda, pravda i istina, neka vam, kao i do sada budu zvezda vodilja u vašem poslu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić