DOZVOLJEN ULAZAK U SELO BANJSKA: Kurtijeva policija postavila jedan uslov

Tanjug

27. 09. 2023. u 12:17

POSLE četiri dana pripadnici Specijalnih jedinica tzv. kosovske policije dozvolili su ulazak u selo Banjska.

ДОЗВОЉЕН УЛАЗАК У СЕЛО БАЊСКА: Куртијева полиција поставила један услов

Foto: D. Z.

Nakon što su iz tzv. kosovske policije potvrdili da su sinoć završili policijsku operaciju provere terena.

Policajci su rekli da u selo može da se uđe, ali da se ne skreće sa puta, dok se na samom ulazu u selo nalazi još jedna patrola tzv. kosovskih specijalaca.

Do danas, u Banjsku su mogli da uđu samo meštani uz kontrolu tzv. kosovske policije. U noći između subote i nedelje došlo je do sukoba grupe Srba sa pripadnicima tzv. kosovske policije, i tom prilikom stradali su jedan policajac i tri građanina srpske nacionalnosti, a uhapšeno je osmoro Srba.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U BANjSKOJ - Kurtijeva policija i dalje blokira put

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)