SUSRET SA ŠOLCOM, ERDOGANOM I MIŠELOM: Predsednik Vučić sumirao utiske razgovora u NJujorku (FOTO)

Novosti onlajn

19. 09. 2023. u 21:32

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se preko svog Instagram naloga i ovom prilikom se osvrnuo na važne sastanke koje je imao tokom boravka u Njujorku gde je prisustvovao godišnjem zasedanju Generalne skupštine UN.

СУСРЕТ СА ШОЛЦОМ, ЕРДОГАНОМ И МИШЕЛОМ: Председник Вучић сумирао утиске разговора у Њујорку (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav's profile picture buducnostsrbijeav

- Imali smo juče i danas, na početku #UNGA78, mnogo sastanaka, uključujući i susret sa nemačkim kancelarom Šolcom. Važan razgovor imao sam i sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, sa kojim sam razmotrio regionalna pitanja i njegovu skoru posetu Srbiji. Održao sam dug i bitan razgovor sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom i sastao se sa drugim prisutnim zvaničnicima.

Očekuje nas još mnogo važnih bilateralnih sastanaka sa svima koji u budućnosti mogu da utiču, kako na politička, tako i na ekonomska pitanja, uključujući i situaciju na KiM. 

Svako zasedanje Generalne skupštine UN predstavlja priliku koju morate da iskoristite kako biste za svoju zemlju uradili posao koji bi inače zahtevao više meseci - naveo je Vučić na svom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE - Ovako je izgledala poseta Vučića Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (87)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)