SRPSKA LISTA O LAŽIMA ALJBINA KURTIJA: Sve što je izrekao ne može da zamagli istinu da jedno priča, drugo radi

D.Z.

18. 09. 2023. u 01:00

SRPSKA lista saopštila je da je odluka da napuste kosovske institucije na severu KiM doneta apsolutno samostalno, a kao posledica "zuluma" koji je režim Aljbina Kurtija kontinuirano sprovodio sa ciljem progona srpskog naroda, kao i da gomila izgovorenih neistina u Prištini od strane Kurtija ne može da prikrije antisrpski karakter njegovog režima.

СРПСКА ЛИСТА О ЛАЖИМА АЉБИНА КУРТИЈА: Све што је изрекао не може да замагли истину да једно прича, друго ради

foto d.z.

- Sve laži koje je izrekao Aljbin Kurti ne mogu da "zamagle istinu" koje su svesni svi naši građani koji svakoga dana trpe njegov zulum, a čega su sve više svesni i predstavnici međunarodne zajednice čiji pripadnici na terenu svakodnevno uočavaju da Kurti jedno priča a drugo radi.

Srpska lista je poručila Kurtiju da je srpski narod razumeo njegove pretnje upućene iz Brisela, i da smo svesni da je samo pokazao svoje pravo lice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (38)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo