PREDSEDNIK VUČIĆ: Srbijo, srećan Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave (FOTO)

Novosti online

15. 09. 2023. u 07:43

DANAS se u Srbiji i Republici Srpskoj obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Tim povodom, predsednik Srbije se oglasio na društvenim mrežama.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Србијо, срећан Дан српског јединства, слободе и националне заставе (ФОТО)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik je simbolično, u par reči izrazio ljubav i poštovanje prema ovom danu, postavivši fotografiju srpske zastave, na kojoj piše "Srbijo, srećan Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave".

U opisu je napisao "15. septembar - Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave", uz emotikon srca između Republike Srbije i Republike Srpske.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Podsećamo, predsednik Vučić je još juče iz Brisela čestitao praznik koji danas slavimo - Dan srpskog jedinstva.

- Nije bio lak dan u Briselu. U teškim i gotovo nemogućim uslovima neuspešan sastanak. Sada smo došli u Budimpeštu na nekoliko sati. Čekaju me razgovori bugarskim premijerom, mađarskom predsednicom, i razume se mađarskim premijerom. Večeras, kasno, vraćam se u Beograd. Hoću da svim građanima Srbije čestitam praznik. Mi sutra slavimo Dan srpskog jedinstva. Moramo da slavimo svoju zastavu, svoju crveno-plavo-belu trobojku. Moramo da slavimo naše pretke koji su nam ostavili našu otadžbinu da bismo umeli da cenimo budućnost naših potomaka zbog kojih sve radimo. Sve ono što smo prethodno uradili je samo prvo poluvreme, pred nama je drugo poluvreme velikih ekonomskih pobeda, nadam se ogromnog napretka, a to možemo samo zajedno, ujedinjeni. Živela Srbija i naš narod! - poručio je predsednik.

BONUS VIDEO: ODBORNICI OPOZICIJE DIVLjAJU U SKUPŠTINI GRADA: Opet haos - Transparenti i ozvučenje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)