VUČIĆ: U sredu ću lično da kupim i parizer i jogurt za doručak, a oni neka se smeju što mi brinemo o narodu

Novosti online

11. 09. 2023. u 21:37

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom svog današnjeg obraćanja, nakon sastanka lidera Procesa Brdo-Brioni u Skoplju, prkomentarisao to što je opozicija negodovala nedavno najavljena pojeftinjenja osnovnih namirnica.

ВУЧИЋ: У среду ћу лично да купим и паризер и јогурт за доручак, а они нека се смеју што ми бринемо о народу

Foto: Instagram printskrin/avucic

- U sredu ću lično da kupim i parizer i jogurt za doručak, a oni neka se smeju što mi brinemo o narodu - napisao je predsednik na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Podsećamo, Vučić je rekao danas da će lično kupiti parizer i da će zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem da napravi sendviče i pojede i da na taj način pokaže da se on i Vlada Srbije ne stide i da mere donose jer misle i brinu se o narodu.

- Baš ću da uzmem i onaj jogurt koji smo predstavili i onaj parizer, u sredu idem lično da kupim. I da dovedem Malog i Momirovića. I da napravimo sendviče. Znate kako smo kao deca pravili u četvrt hleba. Uzećemo malo i majoneza i stavimo parizer i to će da nam bude doručak - rekao je Vučić na konferenciji u Skoplju.

Dodao je da se on i Vlada Srbije ne igraju s narodom, već misle na narod, a da se deo opozicije ruga merama koje Vlada donosi, jer na sve moguće načine pokušavaju da kritikuju njega i Vladu kako bi došli na vlast.

BONUS VIDEO: MALI: Uprkos protivljenju opozicije, izborili smo se za veće plate i penzije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (224)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!