MILOVA EKIPA OPET NA VLASTI: Šešelj o sramnoj Spajićevoj odluci - Sluga zapadnih ambasada izigrao Srbe

Novosti online

28. 08. 2023. u 19:30

NOVU Vladu Crne Gore činiće stranke koje su svojevremeno bile protiv novog Zakona o slobodi veroispovesti i godinama su verni sledbenici politike Mila Đukanovića.

МИЛОВА ЕКИПА ОПЕТ НА ВЛАСТИ: Шешељ о срамној Спајићевој одлуци - Слуга западних амбасада изиграо Србе

Spajić u Skupštini, Foto skupstina-me

U Vladi neće biti koalicije srpskih stranaka Za budućnost Crne Gore, a zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj za "Alo!" kaže da mandatar Milojko Spajić izražava svoju poslušnost zapadnim ambasadama.

- Nedavni događaji su pokazali da se u Crnoj Gori nastavlja kampanja diskriminacije srpskog naroda i da je na delu kontinuitet politike Mila Đukanovića uz samo personalne promene u institucijama. Sa neučešćem legitminih predstavnika srpskog naroda u budućoj Vladi Crne Gore, Milojko Spajić izražava svoju poslušnost zapadnim ambasadama koji su očigledno najbitniji faktor političkog odlučivanja u Crnoj Gori. Spajić na taj način vređa sve građane Crne Gore pokazujući da njihova volja uopšte nije važna ako se ne poklapa sa zapadnim interesima. Nažalost, Srbi u Crnoj Gori su izigrani i njihov položaj se neće popraviti, iako bi, bez srpskih glasova i mobilizacije NSD i DNP i direktne podrške Andrije Mandića i Milana Kneževića, Milo Đukanovic i dan danas bio predsednik. Milojko Spajić nema nikakav integritet, on je samo još jedan sluga zapadnih ambasada i ništa više - rekao je Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!