OBRADOVALI PREDSEDNIKA POKLONOM: Nasmejani mališani u Srpcu otpevali Vučiću pesmu "Mi smo deca neba"

Novosti online

03. 08. 2023. u 17:32

DNODNEVNA poseta predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, Republici Srpskoj započela je obilaskom novoizgrađenog vrtića u srpcu, gde su predsednika i rukovodstvo Srpske između ostalog dočekali i brojni nasmejani mališani.

ОБРАДОВАЛИ ПРЕДСЕДНИКА ПОКЛОНОМ: Насмејани малишани у Српцу отпевали Вучићу песму Ми смо деца неба

Foto: Novosti

- Deco hoćete da nam otpevate nešto - obratio se Vučić okupljenoj deci u vrtiću. 

Deca su izvela pesmu "Mi smo deca neba". 

Nakon izvođenja pesme, deca su predsedniku Vučiću uručila i poklon - svoje uramljene radove. 

Foto: Novosti

Predsednica Vlade dobila je od dece buket cveća. 

Foto: Printskrin

- Za nas je lepo da nešto učinimo. Ovo je samo igla u plastu sena, ali naša zemlja pomaže u svakoj opštini - rekao je Vučić. 

Foto: Printskrin

- Sada imamo nešto više opština kojim pomažemo. Ali sve je to nedovoljno, jer je teška situiacija u svetu, novac je skup, ima mnogo političkih problema, uvek kada postignete nešto, težite da postignete više. Srbija je u svakoj srpskoj opštini u BiH nešto uradila. U poslednjih 5,6, godina. Trudimo se da ništa ne stane. Naša je obaveza, danas nas je i patrijarh zamolio i rekao da sve što možemo uvek budemo uz Srpsku. Ali nisu laka vremena ni za Srpsku ni za Srbiju. Danas smo imali teške razgovore - bez kamera, telefona, bilo čega. Strateški interes za naš narod jeste da sačuvamo mir, da radimo što je moguće više, da stabilizujemo svoje pozicije. Ali u uslovima sve većim međunaordnih pritisaka, u uslovima sankcija koje uvode pripadnicima našeg naoroda, to postaje sve teže. Drago mi je što sam ovde - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave