"ON JE ZEC PRERUŠEN U LISCA": Petković - Kad Kurti napada Vučića on govori o sebi i svojim kompleksima

Novosti online

23. 07. 2023. u 19:49

DIREKTOR kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković istakao je da Aljbin Kurti najviše govori o sebi i svojim kompleksima kada napada predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

ОН ЈЕ ЗЕЦ ПРЕРУШЕН У ЛИСЦА: Петковић - Кад Курти напада Вучића он говори о себи и својим комплексима

Foto: Tanjug

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Kada Aljbin Kurti napada predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, on najviše govori o sebi i svojim kompleksima omalenog političara prizemnih dometa ali sa prevelikim ambicijama.

Kurti je ništa drugo do zec prerušen u lisca, koji uzalud sanja da bude vuk i Vučić, pa preko hrvatskih medija nalazi pogodno tlo za svoju bolesnu i opsesivnu mržnju prema Alekandru Vučiću birajući baš dan kada Srbi tuguju zbog masakra 14 srpskih žetelaca u Starom Grackom.

Koliko god Kurti i hrvatski mediji bili udruženi u hibridnom ratu protiv Srbije i Vučića, to je jasniji znak da je naša država na pravom putu, a Srbi sa KiM još snažnije uz svog predsednika!

Zbog toga napada porodicu Vučić, zbog toga šalje svoje falange da maltretiraju Danila Vučića, zbog toga nabavlja različita naoružanja ne bi li se okuražio i ohrabrio jer se plaši i Vučićeve senke.

Međutim, više je nego opasno kada se jedan balkanski piroman naoružava skrivajući se iza nekakvih nepostojećih “odbrambenih razloga” jer mu niko ne preti, ali on preti da ugrozi mir i stabilnost na prostoru čitavog Zapadnog Balkana.

Sramota je kada se takvi apsolutisti poput Kurtija koji sanjaju Veliku Albaniju i žele Drugu Prizrensku ligu, pozivaju na demokratiju, a svakim svojim postupkom pokazuju svoje anticivilizacijsko lice" poručio je Petković.

BONUS VIDEO: MARINIKA NE ODUSTAJE: Uprkos želje roditelja žrtava - opozicija insistira da nastavi rad Odbora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (34)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis