MISLITE DA IMATE PRAVO DA UNIŠTAVATE NEČIJE PORODICE? Vučić odgovorio na pitanje zašto je podržao kampanju "Ja sam bot"

Novosti online

12. 07. 2023. u 09:16

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić podržao je kapmanju "Ja sam bot" i na pitanje novinara N1 zašto je to učinio, odgovorio da je stao iza kampanje gde vređaju ljude samo zato što različito misle i dodao da je pononosan na činjenicu što je član Spske napredne stranke.

МИСЛИТЕ ДА ИМАТЕ ПРАВО ДА УНИШТАВАТЕ НЕЧИЈЕ ПОРОДИЦЕ? Вучић одговорио на питање зашто је подржао кампању Ја сам бот

Foto: Printskrin Instagram/avucic

- Stao sam iza kampanje jer vređate ljude koji drugačije misle od vas. Imate po četiri, pet naloga, u jednom kažete, da ne govorim imena, ubiti decu, satrati... Onda vam smeta kada vam neko odgovara na taj način. Mislim da je štetno da postoje lažni nalozi. Ponosan sam što sam član SNS, mislim da je stostruko bolja od svih ostalih, posebno od onih koji optužuju za ovakve stvari, kojima društvene mreže služe za uvrede o kojima me je čak sramota i da govorim. Neke od laži se koriste i u vašim medijima koji se koriste kao izvor informacija. Onda hoćete da kažete da sa druge strane ne postoji niko, da su to plaćenici, evo ja sam taj koji misli drugačije od vas i koji vas se ne plaši. Hoćete da me naterate da mislim kao vi, da vršite pritisak svaki dan.

-Nikako vas ne pitah kakve veze imadosmo ja i moj brat sa Jovanjicom? Znate li koliko je bilo tvitova i lažnih informacija tim povodom? Preko 200 miliona, rekao je predsednik.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu gde je pružio podršku svim simpatizerima Srpske napredne stranke.

Vučić je objavio fotografiju ljudi koji jedu sendviče, uz kratku poruku:

- Da, i ja sam SNS bot.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (224)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)