VUČIĆ O POTEZIMA PRIŠTINE: U ovom stadijumu nema čak ni nade za ZSO

Novosti onlajn

03. 07. 2023. u 21:43

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da Briselski sporazum, koji je još uvek na snazi, nije sproveden u svom najvažnijem delu, a to je uspostavljanje Zajednice srpskih opština, kao i da u ovom stadijumu ''nema čak ni nade da će se uskoro formirati''.

ВУЧИЋ О ПОТЕЗИМА ПРИШТИНЕ: У овом стадијуму нема чак ни наде за ЗСО

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Ako mene pitate za dokument i implementaciju svega što je do sada potpisano moram da vam kažem, bio je, i još uvek je na snazi Briselski sporazum koji smo potpisali pre 10 i više godina, a još nije sproveden u svom najvažnijem delu, a to je uspostavljanje Zajednice srpskih opština - rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje holandskog novinara na zajedničkog konferenciji za medije sa predsednicima vlada Kraljevine Holandije i Velikog Vojvodstva Luksemburg, Markom Ruteom i Gzavijeom Betelom.

Vučić je naveo da je to bio preduslov za sve drugo, a da u ovom stadijumu, kako je rekao, veruje da može da kaže, da nema čak ni nade da ćemo uskoro da vidimo ZSO.

- Verujem da bi trebalo da razgovaramo jedni sa drugima, da se mnogo više razumemo i zbog toga sam duboko zahvalan Marku Ruteu i Gzavijeu Betelu na tome što su želeli da 'protraće' svoje vreme ovde na Balkanu i da razgovaraju sa 'malim ljudima' iz ovog regiona i da vide kako mogu da budu od pomoći, i zbog toga sam ja veoma zahvalan obojici - rekao je Vučić.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (205)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove