ORLOVIĆU ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA Vlajić: "Podnećemo tužbu u ponedeljak"

Novosti Onlajn

24. 06. 2023. u 17:41

NENADU Orloviću koji je u petak uhapšen u Kosovskoj Mitrovici određena je mera pritvora od 30 dana, potvrdio je za Kosovo onlajn njegov advokat Nebojša Vlajić.

ОРЛОВИЋУ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ОД 30 ДАНА Влајић: Поднећемо тужбу у понедељак

Foto: Printsrkin Telegram/BUNT je stanje duha ☦︎

Vlajić je najavio da će u ponedeljak podneti žalbu.

Tužilaštvo Orlovića tereti za nerede 29. maja u Zvečanu, ali i prisustvo na barikadama u decembru prošle godine.

Orlovića su juče uhapsili pripadnici specijalne jedinice kosovske policije u Severnoj Mitrovici.

Što se tiče snimka koji se pojavio na društvenim mrežama o postupanju policije tzv. Kosova prema Orloviću, kazao je da nema komentar jer ga je video tek kad se vratio iz Prištine.

Od postavljanja albanskih gradonačelnika u opštine na severu KiM, uhapšeno je do sada osmoro Srba, a meštani Gračanice i Raniluga juče su protestvovali zbog hapšenja Dragiše Milovanovića.

Protesti ispred opštinskih zgrada u Leposaviću, Zvečanu i Zubin Potoku ušli su u 26. dan kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo zbog prisustva takozvanih kosovskih specijalaca, nametanja nelegitimnih albanskih gradonačelnika i neosnovanih hapšenja sunarodnika koja su se dogodila u proteklim nedeljama.

(Kosovo online)

BONUS VIDEO - Pogledajte kako je narod najurio Aleksića i Ćutu iz Zvečana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (58)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)