SAMO 33 POSLANIKA OPOZICIJE DOŠLA NA RASPRAVU: Nedeljama tražili sednicu o smeni Gašića, sada neće da učestvuju

Novosti onlajn

21. 06. 2023. u 16:01

NARODNI poslanici, članovi opozicionih stranaka, ni danas se nisu sakupili u punom sastavu da prisustvuju već odloženoj sednici, na kojoj je trebalo da se održi rasprava o predlogu za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću.

САМО 33 ПОСЛАНИКА ОПОЗИЦИЈЕ ДОШЛА НА РАСПРАВУ: Недељама тражили седницу о смени Гашића, сада неће да учествују

Foto: N. Skenderija

U kvorumu jutros učestvovala su samo 33 poslanika iz opozicije, nije došao čak ni Miroslav Aleksić koji je njihov ovlašćeni predstavnik za ovu raspravu.

Iz partije "Zavetnika" došlo je svega pola poslanika (4 od 8), "Moramo-Zajedno" isto pola (4 od 8), NADE tek 4 od 14, Dveri 3 od 6. Iz grupe Marinike Tepić samo 5 od ukupno 15 poslanika, dok je iz Narodne stranke došao samo jedan od ukupno 12 članova.

Još par poslanika je sedelo u sali, ali nije htelo da ubaci karticu. Nisu se pojavili ni Nebojša Zelenović, Miloš Jovanović, Vojislav Mihajlović, Miroslav Aleksić i njegov zamenik Stefan Jovanović, Marinika Tepić i Borko Stefanović.

Samo jedan poslanik iz grupe Narodne stranke davao je kvorum i to samo onda kad Aleksić treba da govori.

BONUS VIDEO: AKCIJA SRPSKE POLICIJE - Na teritoriji centralne Srbije uhapsili do zuba naoružane Kurtijeve specijalce

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (39)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!