SRPSKA LISTA: Protiv srpskog naroda i naše stranke mesecima se vodi hibridni rat

Novosti online

20. 06. 2023. u 22:20

SRPSKA lista je saopštila večeras da se već mesecima vodi hibridni hat protiv srpskog naroda i te stranke, koja je stožer oko koga se, i u teškim vremenima, Srbi okupljaju, dodajući da je cilj onih koji ih napadaju i lažno tvrde da rukovodstvo Srpske liste nije na Kosovu - razbijanje jedinstva srpskog naroda.

СРПСКА ЛИСТА: Против српског народа и наше странке месецима се води хибридни рат

Foto: Novosti

- Hibridni rat koji se vodi protiv srpskog naroda i naše stranke koja je stožer oko koga se i u ovim teškim vremenima okuplja srpski narod vodi se na svim poljima mesecima unazad - navedno je u saopštenju Srpske liste. 

Kako navode, osim što su pod snažnim pritiskom antisrpskog režima Aljbina Kurtija, izloženi su i napdaima "kvazi opozicije iz Beograda". 

- Naše rukovodstvo, kao i sav srpski narod, osim što je pod snažnim pritiskom antisrpskog režima Aljbina Kurtija i njegovih službi, ovih dana je posebno izloženo i napadima kvaziopozicije iz Beograda koja je alat u rukama Aljbina Kurtija - ističu iz Srpske liste. 

Dodaju da je kriminalizacija Srpske liste proizvela teške posledice za srpski narod na Kosovu. 

- Kriminalizacija Srpske liste mesecima unazad i srpskog naroda na severu Kosova i Metohije koju su paralelno vodili Aljbin Kurti i lešinari poput Borka Stefanovića, Vuka Jeremića i njihovih satrapa za rezultat ima šest neosnovanih hapšenja srpskih domaćina i patriota, upucavanje i prebijanje Srba i naše dece, jer su alibi za progon Srba Kurtiju dali baš nabrojani kvaziopozicionari u Beogradu - navode u saopštenju.

Kažu da je cilj takvih da razbiju jedinstvo srpskog naroda.

- Isti oni koji danas napadaju Srpsku listu i lažu kako rukovodstvo Srpske liste nije na Kosovu i Metohiji imaju za cilj razbijanje jedinstva našeg naroda. Mi se dobro znamo i svaki građanin zna da su na protestima svakoga dana sa Srbima na svim mirnim građanskim protestima i članovi i rukovodstvo Srpske liste, koji su i 29. maja bili u prvim redovima ispred svog naroda, i ispred šok bombi i suzavca - saoštavaju iz Srspke liste. 

Istižu da su "lažni opozicionari imali samo reči hvale za Aljbina Kurtija". 

- Ovi lažni opozicionari su za Aljbina Kurtija koji progoni srpski narod imali samo reči hvale, a on za njih crveni tepih i otvorene prelaze da mogu da dođu i stvaraju podele među građanima, i srpskog naroda su se setili tek nakon dvadeset dana protesta - navode.

Pozivaju na jedinstvo srpskog naroda na Kosovu.

- U ovim teškim vremenima braćo i sestre moramo više nego ikad da zbijemo redove i nikada ne izgubimo iz vida da protiv  sebe imamo jedan antisrpski režim kome smeta sve što je srpsko, i koji za cilj ima progon svih Srba bez obzira na političko opredeljenja, ime, prezime ili neku drugu razliku među nama. U tome nažalost ima podršku i ljudi poput Borka Stefanovića i Vuka Jeremića koji u ovim teškim trenucima žele da na leđa našeg napaćenog i herojskog naroda stave još koji teg - ističu u saopštenju.

Naglašavaju da su posvećeni borbi za opstanak srspkog naroda  i oslobađanju, kako kažu, neosnovano uhapšenih Srba. 

- Na nama je da sve te namere prozremo i odbacimo, posvećeni borbi za naš opstanak, oslobađanje naše neosnovano uhapšene braće i naših opština koje su zaposele Kurtijeve  parapolicijske jedinice. I ovo će se jednom juče zvati, a kao i prethodnih 24 godina i sutra će ovo biti naše opštine, naši domovi, naša sela i gradovi. Svih nas koji se iskreno borimo u nemogućim uslovima da sačuvamo naš narod - poručuju iz Srpske liste. 

BONUS VIDEO: STOP KURTIJEVOM TERORU - Lekari izašli na protest u Kosovskoj Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (62)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!