NIKOLIĆEVA O OBRADOVIĆU: Politički poen mu važniji od države i naroda

Novosti onlajn

19. 06. 2023. u 19:06

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se novim saopštenjem o lideru pokreta "Dveri", Bošku Obradoviću.

НИКОЛИЋЕВА О ОБРАДОВИЋУ: Политички поен му важнији од државе и народа

Foto: SNS

"Jedan dan bi bio mnogo dug, koliko bi trebalo “kolubarskom vojvodi” Obradoviću, da zemlju gurne nepovratno u ambis. Količina neodgovornosti koja izbija iz svake njegove rečenice je odavno poznata, ali količina bezobrazluka je svakim danom sve veća. Sve ono o čemu ovaj lopov iz Kolubare laže i sve ono za šta krivi Vučića i Srpsku naprednu stranku, sve, bukvalno, je delo bivšeg režima, a njegovih koalicionih partnera.

Pokazali su oni odavno da nikakvih principa nemaju, da se ujedinjuje i kuso i repato, protiv Vučića, jer im je to jedini način da u tom ambisu vide Srbiju.

Pokazali su davno i o kakvim je prevarantima reč, ali granica njihovog bezobrazluka i zloupotrebe, svakim danom pokazuju- ne postoji.

Zbog toga, da ga podsetim, jer besramno ćuti na sve ono što se desilo pre 2012. Ćuti, besramnik, jer mu je politički poen važniji od svega. I od naroda i od države.

Ćuti da su 2004. godine, bivši režim, a njegovi koalicioni partneri dozvolili pogrom našeg naroda. Zatim, da su oslobodili teroriste, i Kurtija, kako bi i danas mogao da vrši teror nad našim narodom. Ćuti, besramnik, da su oni dozvolili 2008. jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države, a onda prebacili pregovore iz UN u EU. I ništa manja bruka od onih njegovih koji kažu za Kurtija da je “intelektualac, stabilan čovek, patriota”, nije bruka kada on kaže da “Kurti SAMO koristi prazan prostor”.

Pošto predlaže svojim koalicionim partnerima sa kojima šeta i blokira Srbiju, kako da im izgleda organizacija, bilo bi dobro i da organizatorima predloži, za početak, da poštuju Ustav svoje zemlje i ne priznaju lažnu državu! 

A Vučić je svoja obećanja održao, Vučić nije dozvolio pogrom i neće nikada! Zahvaljujući Vučiću 28 zemalja je povuklo priznanje. I to je istina!

Svom snagom se, sve vreme, bori za opstanak i ostanak svog naroda. 

I neka zna ova lažljiva baraba, i ova i svaka druga, u toj borbi- Srbija će pobediti!", navela je Nikolićeva u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (40)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)