POKRET SOCIJALISTA: Šta i kome više nije jasno u konceptu stvaranja srpskog sveta koji je Vulin definisao

Novosti onlajn

12. 06. 2023. u 10:35

KADA je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin upozoravao na stvaranje Velike Albanije i prave ciljeve Prištine, danima ste ga besomučno vređali i čerečili po medijima.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Шта и коме више није јасно у концепту стварања српског света који је Вулин дефинисао

Foto: PS

Šta i kome više nije jasno u konceptu stvaranja srpskog sveta koji je definisao osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin? 

Zašto sada svi vi koji ste napadali Vulina zbog koncepta stvaranja srpskog sveta ćutite kada Kurti kaže da je cilj Prištine stvaranje Velike Albanije i završetak projekta Prizrenske lige? Srpski svet i samo srpski svet je jedina brana stvaranju Velike Albanije i jedini garant da će srpski narod opstati. 

Međunarodnoj zajednici poručujemo da slobodno nastavi da sramno ćuti, ali isto tako upozoravamo međunarodnu zajednicu da sve što bude bilo dozvoljeno Šiptarima neće moći da bude uskraćeno Srbima. 

Mi ćemo se boriti i izboriti za srpski svet, poručili su u Pokretu socijalista koji je osnovao Aleksandar Vulin.

BONUS VIDEO: SRBI NE ODUSTAJU OD ZAHTEVA - Jedanaesti dan protesta u Zvečanu i Severnoj Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!