BRNABIĆ: Dala sam sve od sebe, ponosna sam što sam jedna od najbližih saradnica predsednika Vučića

Novosti online

07. 06. 2023. u 20:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratili su se javnosti.

БРНАБИЋ: Дала сам све од себе, поносна сам што сам једна од најближих сарадница председника Вучића

Foto: Milica Škorić

Premijeka je u svom obraćanju poručila:

- Ovo je moj treći mandat kao predsednica Vlade Srbije. Svoj posao sam se trudila da obavljam na najbolji način, davala sve od sebe, i ponosna sam na ono što smo uradili i što sam jedan od najbližih saradnika Vučića. Neke odluke smo morali da donosimo brzo, ali su rezultati neupitni i jasni. Srbija nikada nije na ovaj način napredovala - rekla je premijerka.

- Mislim da je jedan od mojih najvećih legata elektronska uprava. Kada sam ušla u politiku, čak i matične knjige smo imali u papirnom obliku. I svakako digitalizacija u koju je tada verovao samo Aleksandar Vučić. Nije bilo sve savršeno, ali smo dali sve od sebe, borili se, i imamo rezultate sa kojima svako od nas može da se ponosi.

- Tragedija i zločini koji su se dogodili pre nešto više od mesec dana su nas ljudski pogodili, pomerili i zaista duboko promenili. Ova zemlja i svako od nas pojedinačno nikada više neće biti isti kao 3. maja - rekla je premijerka i još jednom izjavila najdublje saučešće porodicama svih žrtava zločina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (111)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)