ČEGA SE PAMETAN STIDI, TIME SE KURTI PONOSI: Eskobaru i Lajčaku se hvali imenovanjem Slađane Pantović koja je dobila 5 glasova

Novosti online

06. 06. 2023. u 00:00

PREMIJER privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti obavestio je na početku sastanka specijalne izaslanike EU i SAD za dijalog, Miroslava Lajčaka i Gabrijela Eskobara, o imenovanju Slađane Pantović na mesto zamenice predsednika opštine Zvečan.

ЧЕГА СЕ ПАМЕТАН СТИДИ, ТИМЕ СЕ КУРТИ ПОНОСИ: Ескобару и Лајчаку се хвали именовањем Слађане Пантовић која је добила 5 гласова

Foto: Printskrin/youtube/ kosovo online

- Srpkinja je imenovana na mesto zamenice predsednika opštine Zvečan, rekao je Kurti na početku sastanka i naveo da želi da sa EU i SAD, kao partnerima i saveznicima, radi dalje na deeskalaciji situacije.

Sastanku Kurtija sa Lajčakom i Eskobarom prisustvuju i zamenik premijera tzv. Kosova Besnik Bisljimi, te ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer.

Podsetimo da je ta Kurtijeva Srpkinja dobila svega pet glasova na izborima koje je Priština održala na severu Kosmeta.

Nju je imenovao lažni predsednik opštine Zvečan Iljir Peci.

Prema toj odluci, Pantovićeva će tu funkciju obavljati do isteka mandata "predsednika opštine".

Slađana Pantović je jedina iz srpske zajednice učestvovala na lažnim izborima na severu Kosova i Metohije 23. aprila, kao kandidat za predsednika opštine Zvečan.

Čak je i Pantovićkin sin dobio funkciju u opštini Severna Mitrovica kao direktor sektora obrazovanja kod lažnog gradonacelnika Erdena Atića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

RUSKI GIMNASTIČARI ŠOKIRALI SVET: Uradili ovo i sad oni što dele sankcije ne znaju šta će