MATURSKI PLES KOD BODLJIKAVE ŽICE: Ispred kordona u Zvečanu zaigrali kolo (VIDEO)

Novosti online

05. 06. 2023. u 11:35

MATURANTI u Zvečanu jutros su kod bodljikave žice i kordona zaigrali kolo.

МАТУРСКИ ПЛЕС КОД БОДЉИКАВЕ ЖИЦЕ: Испред кордона у Звечану заиграли коло (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Učenicima su se u kolu pridružili roditelji, nastavnici i brojni građani.

Maturanti Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Zvečana danas obeležavaju poslednji dan škole i oni su sa velikim transparentom "Zvečan je večan" došli pred opštinu, u blizini bodljikave žice i vojnika Kfora, na miran protest.

Na ovaj način oni su želeli da ukažu da nemaju detinjstvo kao njihovi ostali vršnjaci, da ne mogu u škole kao sva ostala deca niti da proslave maturu, jer je život u Zvečanu stao otkako su Kurtijevi specijalci i lažni gradonačelnici zauzeli nasilno ovu i ostale srpske opštine.

Maturanti koji ponosno nose srpsku trobojku i šajkače su pred bodljikavom žicom recitovali reči "Prkosne pesme" Dobrice Erića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (71)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!